Select Page

EMAC’s Customer Evaluation-A USA Company’s Feedback

Dec 16, 2021 | Customer Review | 0 comments

Want to know the products quality and services of EMAC? Our Clients’s feedback will be most reliable words for sure, after more than 11 years of continuously effort, EMAC have more than 8000 clients from more than 100 countries, we will keep updating the customers’ feedback from different countries and different industries.

A Promise is A Promise, EMAC always do what we say, and for customer’s feedback, also 100% original from clients’s real words. EMAC, a Chinese company that you can trust!

The picture of This is the customer profile picture of The picture of EMAC’s Customer Evaluation-A Asean company’s feedback. If you have any other questions, please contact EMAC .

Q1: Can you tell us about yourself and your company?

Answer: We are a US owned equipment company, we are manufacturing equipments for oil and gas field.

Q2: Where do you source your meterials?

Answer: We sourcing our materials from both local market and other counties. Most of material using in our machines are from USA or European countries and must be international well-known brands.

Q3: When do you start your business with Chinese suppliers?

Answer: We started our cooperation with EMAC since the year of 2020, and they are the only Chinese company we are working with.

Q4: What’s the general experience of dealing with Chinese suppliers?

Answer: We only have experience with EMAC company till now, and EMAC provides us a very good support, no matter pre-sales support or after-sales support. They have deep network of power system manufacturers in China, and ensuring them the strong ability of giving multiple brands options, we are happy to be partner of EMAC, that able to provide us one-stop power system solution from China, and they always can give us best value for money solution based on our requirement.

Q5: What’s your experience of goods supplied by EMAC?

Answer: The products supplied by EMAC company have good performance and good quality, we don’t have any problems with their products, and believe all the future cooperation also will be good experience.

Q6: What’s your suggestion to EMAC?

Answer: No, we don’t have any suggestion, and looking forward to have deeper cooperation with EMAC group in future.

Q7: Are you willing to introduce EMAC to your friends or partners?

Answer: Yes, based on our good experience with EMAC, I will introduce EMAC group to my friends, or our partners.

Q8: What’s your expectation of future cooperation with EMAC?

Answer: I expect that EMAC will continuously give uss good price support and good performance on both products and services.

Q9: What’s do you want to tell EMAC’s potential customers?

Answer: Only thing I can say is that EMAC provide really good support to their clients including us, based on the rich Chinese resources they have on their hand, they are able to provide us multiple brands power system solutions, which significantly reduce our souring works and improving our efficience a lot.

As a professional power system supplier, EMAC always take highly responsbility for all customers, we are not targeting to sell more products, but devoting ourselves to provide best matching solutions for all partners with lowest possible costs, our products can never be cheapest ones, but always realiable ones with reasonable prices. Our unique advantages are based on our strong network in power system industry in China and our 12 years of power system industry experience, this end up with our ability of multiple power system solution that customize for different applications.

In a word. EMAC is the answer of best value for money power system supplier in China, professional and multiple options.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp Online logo

Sales Team


Generator Engine - Mr. Haden Wu

Marine Engine - Mrs. Hailey Tang

Automotive Engine - Mr. Wells Luo

Industrial Engine - Mrs. Luna Fu

Pump Engine - Miss. Zora Zhou

Engine Parts-Miss. Nora

Sales Director - Mr. Jasper Lee      

Service Team


Technical Service - Mr. Vin Hu

Customer Service - Mrs. Wendy Fu

Contact EMAC Now!

3 + 13 =

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe to get the latest updates from www.dcec-engine.com

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest